ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİDEN BUFALO ETİ OPERASYONU

         Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Halkın sağlığı için ilçe genelinde denetim ve kontrollerini titizlikle sürdüren Şehitkamil  Belediyesi Zabıta Gıda Kontrol ekipleri, Et kombinası soğuk hava deposuna yaptığı baskında 1.5 ton kaçak bufalo eti ele geçirdi.

     Tarım gıda kontrol müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan baskında koliler içinde paketlenmiş ve şoklanmış vaziyette ele geçirilen bufolo etlerine el konurken iş yeri sahipleri hakkında da yasal işlem başlatıldı.

 

HALKIN SAĞLIĞIYLA OYNATMAYIZ..

     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU, başarılı bir operasyonla bu görevi lakıyla yerine getiren Şehitkamil Belediyesi zabıta gıda kontrol ekiplerine, Tarım il müdürlüğü  ve Jandarma da görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Etlerin piyasaya sürülmeden yakalanması sevindirici olduğunu ve halkın sağlığını koruma noktasında hiçbir zaman taviz vermediklerini belirtti. Başkan FADILOĞLU “1.5 ton bufolo etini piyasa sürülmeden ekiplerimizce yakalanması sevindiricidir. Özellikle gıda konusunda son derece hassas davranıyoruz. Bundan sonraki süreçte de gerek et ve et ürünleri  gerekse diğer gıda ürünleri konusundaki hassasiyetimiz artarak devam edecektir”  dedi. Ayrıca Başkan Fadıloğlu, vatandaşların bu konudaki her türlü ihbar ve şikâyetlerini 444 27 02 nolu Alo Belediye hattına bildirebileceklerini de hatırlattı.