ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDE SIFIR ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

HACIBABA MAHALLESİ BAŞTAN SONA SIFIR ASFALT DÖŞENDİ

 

Hacıbaba Mahallesi’nde vatandaşların isteğine cevap veren Şehitkamil Belediyesi, yapılan çalışma ile bozuk ve yıpranmış yol bırakmadı. İlçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Hacıbaba Mahallesi’nde geniş çaplı bir çalışma başlattı.  Hacıbaba Mahallesinde yapılan geniş çaplı sıfır asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Hacıbaba Mahalle Muhtarı Hüseyin Duran Şehitkamil Belediyesi’nin örnek bir belediye olduğunu belirterek; “Hacıbaba Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şu anda Hacıbaba Mahallesi’nin yollarını sıfır asfalt yapıyorlar. Mahallemize yapılan hizmetten dolayı memnunuz” dedi.

 

ASFALT İSTEĞİMİZ BELEDİYEMİZ TARAFINDAN KARŞILANDI

 

Hacıbaba Mahalle sakinleri ise kötü ve tozlu yollardan kurtulduklarını kaydederek, “Yaz ayları olduğu için ve yollarımızın tozlu olmasından dolayı sıkıntı yaşıyorduk. Evimizi bile havalandıramıyorduk ve evimizin içi toz oluyordu. Bunun için Şehitkamil Belediyemize yolların asfaltlanması için başvuruda bulunduk. Sağ olsun Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sesimize kulak vererek, mahallemizin tüm cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışması başlattı. Şuan yollarımızın birçoğu asfaltlandı ve çalışmalar devam ediyor. Bizi bu sıkıntıdan kurtaran başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm asfaltlama ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.