ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDE TEMSİLİ GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Şehitkamil Belediyesi’ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ziyaretine Fadıloğlu İlköğretim Okulu Öğrencisi Yunus Taha Aktürk, Hatice Büyükbeşe İlköğretim Okulu öğrencisi Cahit Doğan katıldı. Öğrencilere Okul Müdür Yardımcısı Hüdayi Kaya ile Yunus Taha Aktürk’ün velisi Derya Aktürk eşlik etti.

 

BİZLERE HER KONUDA DESTEK VEREN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Temsili olarak Şehitkamil Belediye Başkanlığına oturan Yunus Taha Aktürk ve Cahit Doğan Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Gaziantep’te düzenleniyor olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Şehitkamil Belediyesinin çocukların her zaman yanında olduğunu söyleyen Aktürk desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

 

BU ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

 

Makamını 23 Nisan Kutlamaları çerçevesinde öğrencilere bırakan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; “Her yıl TRT tarafından düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 36. bu yıl Gaziantep’te düzenleniyor.  Şunda 40 farklı ülkeden gelen 2 bine yakın çocuğumuz yaklaşık bir haftadır Gaziantep’te bulunuyor. Bu yavrularımız 23 Nisan törenlerinden sonra kendi ülkelerine dönecekler. Tabi etkinliğin bu yıl Gaziantep’te yapılıyor olması şehrimiz için çok büyük bir avantaj. Bu çocuklarımız Gaziantep’in tarihi dokusunu, mutfağını, kültürlerini burada görüp, kendi ülkelerine götürüp taşıyacaklar, velileriyle bunu paylaşacaklar. Tabi dünyaya tanıtımı yapılmış olacak. Özellikle TRT’nin her yıl yapmış olduğu organizasyonun bu yıl Gaziantep’te yapılıyor olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Ben sizlere teşekkür etmek istiyorum, gelen misafirlerimizle yakından ilgilendiniz ve onları çok güzel şekilde ağırladınız. Bizim buradaki amacımız Dünyada barışın, kardeşliğin, huzurun olması. Komşumuz olan Suriye’deki yaşanan olaylar diğer taraftan Filistin’de yaşanan üzücü olaylar inşallah biran önce son bulur bütün Dünya çocukları mutluluk içinde yaşar. Bizler geleceğimizin teminatı olan sizlere çok güveniyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.   

 

 

Daha sonra koltuğu tekrardan devir alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, okul müdür yardımcısı ve öğrencilere günün anısı olarak çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.