ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN 3. GELENEKSEL ALLEBEN SU SPORLARI ŞENLİĞİ

ORGANİZASYONA 9 İLDEN 20 TAKIM VE 400’E YAKIN YÜZÜCÜ KATILDI

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 3. kez organize edilen Alleben Su Sporları Şenliği, bu yıl 9 farklı ilden 400’e aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Adana, Gaziantep,  Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Adıyaman,  Malatya, Denizli ve İstanbul il karması sporcularının kulaç attığı şenlik tüm katılımcıların büyük takdirini topladı. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, 3 Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliğini gerçekleştirmiş olmalarının kendileri ve yüzme branşına gönül veren tüm sporcu, antrenör, idareci, veli ve hakemler adına mutluluk verici olduğunu belirtti.  Bingül, “Alleben yüzme havuzlarının faaliyete başladığı ilk günden bu yana birçok ulusal organizasyona imza attık. Ancak Alleben Su Sporları Şenliğinin bizde ayrı bir yeri ve önemi var. Değerli kulüplerimizin ve il karmalarımızın her geçen bu organizasyona daha yoğun katılımlarıyla bu önem ve mutluk artıyor.  3. Kez düzenlenen Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliğini, bu yıl 9 farklı ilden 20 farklı ekip ve 400’e yakın sporcu ile icra ettik.  Bundan sonraki süreçte bu şenliğimizi ulusalar arası boyuta taşımayı arzu ediyoruz.  Alleben Su Sporları Şenliği, yüzme branşı ile ilgilenen tüm bölge kulüplerimiz için büyük bir vitrin. İl ve bölge kulüplerimiz bu organizasyon vasıtasıyla batı kulüplerinin sporcularıyla bir arada yarışabilme imkanı elde ediyorlar. Ben bu vesile ile bir kez daha 3. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliğine katılan tüm katılımcı iller, sporcu ve antrenörler adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimi sunmak istiyorum”   dedi 

 

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI COŞKU İÇERİSİNDE KUTLUYORUZ

3. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliği Açılış töreninde katılımcı sporculara yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci,  Şehitkamil Belediyesinin düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Coşku içerisinde kutladıklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, “Şehitkamil Belediyesi olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını birbirinden farklı etkinliklerle coşku içerisinde kutluyoruz. Bu gün 400’e yakın sporcunun katlımı ile gerçekleştirilen 3. Alleben Su Sporları Şenliğinde bu organizasyonların bir parçası. Bu her manasıyla özel organizasyon tahmin ediyorum ki Gaziantep’te ve bölgemizde yüzme branşının gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak sporcularımıza, antrenörlerimize kısacası bu organizasyona katılan herkese ev sahipliği yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Ben katılımcı tüm sporcularımızı ve ekiplerimizi bir kez daha gönülden kutluyor,  başarılar diliyorum”  diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından, yüzme yarışlarında dereceye giren sporculara madalyaları, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci tarafından takdim edildi.