ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN AKTOPRAK'TA SIFIR ASFALT ÇALIŞMASI

İlçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Aktoprak’ta geniş çaplı bir çalışma başlattı. Aktoprak’ın girişinden başlanarak ihtiyaç görülen yerlerde yapılan sıfır asfalt çalışması yanında Aktoprak ile sanayi yolu bağlantısı sıfır asfalt ile döşendi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Aktoprak Mahalle Muhtarı Mehmet Kulluk; “Aktoprak’ta yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Şu anda Aktoprak’ın yollarını sıfır asfalt yapıyorlar. Sanayi yolumuzu ve köyümüzün içerisindeki açılmayan yollarımızı açıyorlar. Aktoprak’ta yapılan hizmetten memnunuz” dedi.

Aktoprak Hacı Kamber Mahalle Muhtarı Ethem Gündemir; “ Yollarımız açılıyor, artık sanayi yoluna kadar olan asfaltımız bitmek üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.