ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN ASFALTTA GECE OPERASYONU

ESNAFIN İŞLERİ AKSAMASIN DİYE ÇALIŞMALAR GECE YAPILDI

Uzun zamandır toz ve çamur çilesi çeken sanayi esnafının asfalt isteği Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılandı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri büyük özveri gösterip gece yarısı kalabalık bir ekiple asfalt çalışmalarını tamamladı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun talimatı ile esnafın işinin aksamaması için Sanayi Mahallesi 33 no’lu caddede sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü. Akşam saat 20.00’da başlayan çalışmalar sabah 06.00’a kadar devam etti. Çalışma sonucunda cadde boydan boya sıfır asfalt ile döşendi.

BAŞKANIMIZA DÜŞÜNCELİ TAVRINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu gece yarısı yapılan çalışmaları bizzat gelerek takip etti. Çalışmaların sona ermesi ile birlikte Başkan Fadıloğlu gündüz sanayi esnafını ziyaret etti. Başkanın ziyaretinden memnun olan sanayi esnafı gece yarısı yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Sanayi esnafı yaptıkları açıklamada; “ Bizim işlerimiz aksamasın diye sağ olsun Belediye Başkanımız bütün ekiplerini gece yarısı buraya sevk etmiş. Biz açıkçası sabah caddeyi gördüğümüzde çok şaşırdık. Bizim için büyük bir sürpriz oldu. Burada işimizi yaparken çok zorlanıyorduk. Dışarıdan bir müşterimiz geldiğinde araçların girişi ve çıkışında büyük zorluklar oluyordu. Şimdi görüyoruz ki caddemiz boydan boya asfalt ile döşenmiş. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.