ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN AŞURE İKRAMI
Şehitkamil Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla toplumsal dayanışmayı pekiştirmek ve paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla ilçenin farklı mahallelerinde geleneksel aşure ikramında bulunuyor.
Bugüne kadar; 29 Ekim, Göllüce, Çıksorut, Umut, 8 Şubat, Kayaönü, Pirsultan ve Selimiye Mahallesi’nde aşure ikramları yapıldı. Bu mahallelerde düzenlenen etkinliklere katılan vatandaşlar, aşure ikramı sayesinde bir araya gelerek hem komşularıyla sohbet etme imkânı buldu hem de bu geleneksel lezzetin tadını çıkardı.
24 Temmuz 2024 Çarşamba günü dört farklı noktada aşure ikramı yapılacak. Bu kapsamda; Eydibaba Mahallesi Bosna Hersek Parkı içerisinde, Hacıbaba Mahallesi eski Köylü Garajı yanında, Karşıyaka Mahallesi eski Kocatepe Mahalle Muhtarlığı önünde ve Eyüpsultan Mahallesi Eşref Bitlis Parkı önünde vatandaşlar aşure ikramından faydalanabilecek.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMEKLİLERE VEFA DESTEĞİ
İFTİRALAR, BELGELERLE DARMADAĞIN
ŞEHİTKAMİL’DE ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ VERİMLİ GEÇİRİYOR
ŞEHİTKAMİL’DEN BAĞBAŞI MAHALLESİ’NE YENİ ARAZİ YOLU
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, ŞEHİTKAMİL’DE COŞKUYLA KUTLANACAK
DÜLÜK TABİAT PARKI'NDA ORMAN YANGINI TATBİKATI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
GAZİANTEPSPOR TARAFTARLAR LOKALİ COŞKULU KATILIMLA AÇILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ATABEK VE ÖVÜNDÜK MAHALLELERİNE ZİYARET