ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN ÇANAKKALE ZAFERİ ANISINA ANLAMLI TURNUVA

KÜÇÜK KRAMPONLAR GAZİLER ŞEHRİNDEN ŞEHİTLER DİYARINA SELAM GÖNDERECEK

Şehitkamil Belediyesi,  Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümü nedeniyle düzenlediği yarışma ve etkinliklerde sporcuları da unutmadı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen futbol turnuvaları yıldızlar ve küçükler kategorilerinde düzenlenecek ve bu iki kategoride toplamda 74 okul futbol takımı şampiyonluk kupası için yeşil sahada kıyasıya mücadele verecek. Kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren takımların Şehitkamil Belediye Başkanlığınca Sportif malzemelerle ödüllendirileceği turnuvalarda organizasyon süresi boyuncu katılımcı sporculara Çanakkale zaferiyle ilgili bilgiler verilecek.

TURNUVANIN MANEVİ DEĞERİ ÇOK BÜYÜK

Şehitkamil Belediyesi Selahattin Eyyubi Semt Sahasında ve Şehitkamil Belediyesi Gazikent İlçe Stadyumunda turnuva hazırlıkların devam eden Pakize Kemal Öğücü Orta Okulu ve Hasan Celal Güzel Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmenleri ve sporcuları Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen Çanakkale zaferi 100. Yıl Spor etkinliklerinin rutin olarak düzenlenen bir çok turnuvadan daha anlamlı ve manevi değerinin yüksek olduğunu belirttiler.  Küçük kramponlar, futbol turnuvası ile ilgili yaptıkları değerlendirmede, “Şehitkamil Belediyesi bize tesislerinin kapısını açarak çok güzel bir ortamda spor yapabilme, futbol oynayabilme imkanı sağladı. Bunun yanı sıra okul maçlarımızın Çanakkale’nin kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesine alınması ve organizasyon sonunda dereceye giren takımların ve sporcuların Şehitkamil Belediyesince ödüllendirilecek olması turnuvaya ayrı bir güzellik ve anlam katıyor. Bu nedenlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Şiran’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Turnuvadan başarılı bir sonuçla ayrılmak istiyor, tüm sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dediler.