ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN ELİF BELDESİNE SOSYAL TESİS

İHTİYAÇ GÖRÜLEN HER YERE SOSYAL TESİS YAPILIYOR

Göreve geldiği günden bugüne mahalle köy ayrımı yapılmaksızın 90’ın üzerinde sosyal tesis yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; her ay bir sosyal tesis sözünün üzerine çıkarak bu konuya ne kadar önem verdiğini bir kez daha kanıtladı. Son olarak Elif Beldesinde yapılan ve beldedeki taziye evi ve sosyal tesisi açığını kapatan tesis vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

BELDEMİZDE BÜYÜK BİR EKSİKLİK KAPATILDI

Beldelerine çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırıldığını ifade eden Elif Belediye Başkanı İbrahim Çabanoğlu; “Bu güne kadar beldemize büyük hizmetler yapıldı. Şehitkamil Belediyesi ile kardeş belediye olmamız münasebetiyle beldemizde park, yeşil alan ve kilit taşı çalışmalarıyla bize destek verildi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Son olarak burada sosyal tesis yapımı tamamlandı. Beldemizde bu anlamda büyük eksiklikler vardı. Şehitkamil Belediyemiz sayesinde sosyal tesisimiz faaliyete geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.