ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE BÜYÜK DESTEK

AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Şehitkamil Belediyesinin katkılarıyla yapılan Türkiye Sakatlar Derneği yeni binasındaki atölyelerde çeşitli işler yapan engelliler, hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Yeni yapılan dernek binasının içerisinde mefruşat kursundan down sendromlu çocukların eğitimine, poşet imalatından bilgisayar kursuna kadar farklı farklı kurslar bulunuyor. Mevcut kapasitesi yetersiz hale gelen eski Sakatlar Derneği binasının yerine Şehitkamil Belediyesi tarafından Çıksorut mahallesinde yeniden dizayn edilen dernek binası modern yapısı ile engelli vatandaşlara hizmet veriyor.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi tarafından kendilerine böyle bir yapı kazandırıldığı için teşekkür eden engelli vatandaşlar; “ Yeni yapılan tesisten son derece memnunuz. Eski yerimiz çok küçüktü ve bize yetmiyordu. Daha iyi şartlar sunan ve isteklerimizi karşılayabilen bir yer istiyorduk. Burada çeşitli kursların yanı sıra çanta imalatında çalışma imkanı da buluyoruz. Bu da bizim aile bütçemize katkıda bulunmamızı sağlıyor. Şehitkamil Belediyemiz bu yapının bize kazandırılmasında çok yardımcı oldu. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederiz” dediler.