ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN İHTİYACA ANINDA CEVAP

İLK OLARAK KARAYILAN AİLESİNE MİSAFİR OLDULAR

Aile ziyaretlerine Şirinevler mahallesinden başlayan Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ani kalp krizi sonucu beyin felci geçiren ve yatalak durumda olan Abdullah Karayılan’ın evine konuk oldular. Ankara’da ki rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğü için evinde bulunamayan Abdullah Karayılan’ın yerine eşi Zeliha Karayılan Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu’nu karşıladı. Ani gelen bu rahatsızlık sonucu çok zor durumda kaldıklarını ifade eden Zeliha Karayılan kendilerine verilen tekerlekli sandalye dolayısıyla Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Tekerlekli sandalye Ankara’da tedavi gören Abdullah Karayılan’a gönderildi.

SADECE BEŞ GÜN İÇİNDE YENİ TEKERLEKLİ SANDALYEYE KAVUŞTU

Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ikinci durağı ise Yukarı Beylerbeyi mahallesindeki Türk ailesi oldu. İşçi emeklisi Ali Türk’ün evine ziyarette bulunan Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu doğuştan hareket kaybı olan 20 yaşındaki Eser Türk’ün hastalığı ile ilgili bilgi aldılar. Çok eski ve ilkel bir tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren ve yenisini almaya maddi imkanları yetmeyen aileye tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Baba Ali Türk yaptığı açıklamada; “ Kızımın yeni bir tekerlekli sandalyesi olsun diye belediye müracaat ettim. Sadece beş gün içinde kızım tekerlekli sandalyesine kavuştu. Kaymakamımıza ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.