ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERİNE PİKNİK KEYFİ

PİKNİKTE ÖĞRENCİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan Sosyal Tesislerdeki Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri için Dülük Tabiat Parkı’nda piknik düzenlendi. Piknik alanına gelen öğrenciler, öncelikle kendilerine hediye edilen toplarla birlikte oyunlar oynadı. Öğrenciler, çalınan müziklerle de kimi zaman halay çektiler, kimi zaman ise hareketli şarkılara eşlik ederek, gönüllerince eğlendi. Dülük Tabiat Parkı’nı gezen öğrenciler Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Daha sonra kendilerine ikram edilen yemekleri yiyen çocuklar, pikniğin tadını doyasıya çıkardı. Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen pikniğe katıldıkları için mutlu olduklarını belirten Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, “Şehitkamil Belediyemizin düzenlemiş olduğu pikniğe katıldık. Dülük Tabiat Parkını çok beğendik, güldük, eğlendik, halay çektik, yemek yedik. Hocalarımızla beraber oyunlar oynadık. Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelaleye hayran kaldık. Çok güzel bir Tabiat parkı olmuş. Bize bu pikniği düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Etüt Eğitim Merkezi öğretmenleri ise, “Etkinliğimizin amacı uzun bir eğitim öğretim yılından sonra, öğrencilerimizi biraz rahatlatmak, dinlendirmek ve eğlendirmekti. Sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri için Dülük Tabiat Parkı’nda piknik düzenledi. Öğrencilerimizle birlikte buraya gelerek, hem dinlenme hem de hoş vakit geçirme fırsatı bulduk” diye konuştu.