
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİN İŞ KURMAK İSTEYENLERE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
PROJELERİ KABUL EDİLEN ADAYLAR DESTEKLEME KREDİSİ ALABİLECEKLER
Şehitkamil Belediyesi vatandaşların ticari hayatlarına adım atmaları için, KOSGEB ile işbirliği yaparak girişimcilere destek olmaya devam ediyor. Eğitim süreci boyunca başarılı olan kursiyerler sertifikalarını almaya hak kazandılar. Sertifikalarını alan genç girişimciler projeleri kabul edildikten sonra 30 Bin TL geri ödemesiz 70 Bin TL sıfır faizle geri ödemeli destekleme kredisi alabilecekler.
PROJELERİNİZİ EN İNCE AYRINTIYI BİLE HESAP EDEREK YAPINIZ
Sertifika almaya hak kazanan öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ İşin yazılı kısmını bitirdiniz. Sıra sözlü kısma geldi. Her ne kadar burada teknik bilgiler alsanız da işletmeyi açacak olan sizlersiniz. Nelerle karşılaşacaksınız, hedefleriniz neler bu sizlerle beraber olacak. Normal şartlarda en ufak yaptığınız bir alışverişte dahi her şeyi hesap ediyorsunuz. Şu anda da herkes ilgi duyduğu bir konu hakkında proje yapmaya hazırlanıyor. O yüzden bu projeleri en ince ayrıntısına kadar hesap edip düşünerek yaparsanız ben de eminim ki devletimiz bu projelerin uygulanmasında size elinden gelen desteği verecektir. Şimdiden ben tüm kursiyerlerimize hayırlı olsun diyorum. Güzel projelere imza atıp iş hayatınıza başarılı olmanızı temenni ediyorum” dedi.
GİRİŞİMCİLER TÜM DETAYLARI KOSGEBTEN EDİNEBİLECEKLER
Bu saatten sonra girişimcilerin önemli bir sürece girdiğini belirten Gaziantep Kosgeb İl Hizmet Müdürü Said Şahiner; “Girişimcilik uygulamaları konusunda ve yeni iş hayatına atılma noktasında Kosgeb’ten yeteri oranda yararlanabilirsiniz. Başvuru esnasında ihtiyacınız olan tüm bilgilere Kosgeb’in internet sitelerinden faydalanabilirsiniz” dedi.
Konuşmaların ardından kursiyerler sertifikalarını Başkan Fadıloğlu’nun elinden aldılar.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN TAKSİCİ ESNAFINA ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YALANGOZ MAHALLESİ YILLARDIR BEKLEDİĞİ YOLA KAVUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYRANTEPE’YE ÇOCUK ETKİNLİK MERKEZİ
BAŞKAN YILMAZ, GÖLBUCKS 2’Yİ HİZMETE SUNDU
ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİNDEN DEV OPERASYON
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN SANAYİ MAHALLESİ’NDE DETAYLI TEMİZLİK
ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN PERSONELLERE YÖNELİK KİLO-BOY TARAMASI