ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 1 PUANLA BAŞLADI

BAL Liginde hedefini üst sıralar olarak belirleyen Yeşil-Beyazlılar, galibiyet için gittiği Malatya deplasmanında 1-1 berabere kalarak, sezona 1 puanla başladı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Şehitkamil Belediyespor çok net gol pozisyonlarından faydalanmazken, Yeşil - Beyazlıların tek golünü 76 dakikada İsa Türkmen kaydetti. 90+3 Orduzuspor’un gölüne engel olamayan Şehitkamil Belediyespor Malatya’dan 1 puan alarak ilimize döndü.

Yeni bir takım kurduklarını ifade eden Şehitkamil Belediyespor Başkanı Musa Yıldız, biraz zamana ihtiyaçları olduğunu belirterek, " Teknik direktörümüze, tüm futbolcu arkadaşlarımıza güvenimiz tam. Zamanla şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz. Orduzuspor maçı bizim için çok önemliydi. Deplasmanda ilk galibiyeti almak istiyorduk fakat olmadı. Önümüzdeki günlerde bunun telafisini yapacağız" dedi.