ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 2'DE 2 YAPTI

GALİBİYET SERİSİ BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Ovacık Belediye Ulaş Sporu 4-1 mağlup etmişti. Ligin ikinci haftasında Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu’nda rakibi Adıyaman 1954 Sporu ağırlayan Şehitkamil Belediyespor, rakibini 2-0 yenmeyi başardı. Maça etkili başlayan Şehitkamil Belediyespor, 36. dakikada İbrahim Demir’in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 85. dakikasında Seçkin Öney’in etkili ve düzgün şutu skoru belirledi.

GALİBİYET SERİMİZİN DEVAM ETMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Maçı değerlendiren Şehitkamil Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Ligin ilk haftasında deplasmandan galibiyetle ayrılmıştık. Bu maçtan da galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. Galibiyet serimizin devam etmesi için çok çalışacağız. Takımın moral ve motivasyonu oldukça iyi. Tüm sporcularımı için tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarımıza çok iyi konsantre olarak galibiyetler almak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Bundan sonraki maçları da kazanmak ve galibiyet serimizi devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.