ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

3 PUANA KARŞILIK 3 GOL

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin yedinci haftasında deplasmanda Elbistan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Şehitkamil Belediyespor, maçın 6. dakikasında Cafer Akpak’ın golüyle 1-0 öne geçti. Elbistan Belediyespor, maçın 10. dakikasında Eray Tizik’in golüyle eşitliği sağladı. Şehitkamil Belediyespor, 10. dakikadan sonra oyuna ağırlığını koydu ve Abdulkarim Shoaib’nin 30. dakikada attığı golle skoru 2-1 yaptı. Ataklarına devam eden Şehitkamil Belediyespor, maçın 44. dakikasında İbrahim Halil Demir’in golüyle maçın skorunu belirledi. Şehitkamil Belediyespor, deplasmanda 3 puanı 3 güzel golle almasını bildi.

GALİBİYETTEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ

Maçı değerlendiren Şehitkamil Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Ligin ilk haftasından beri yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbistan Belediyespor deplasmanının zor bir deplasman olduğunun farkındaydık. Bu maçtan da galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. Galibiyet serimizin devam etmesi için çok çalışacağız. Takımın moral ve motivasyonu oldukça iyi. Tüm sporcularımı aldıkları galibiyet için tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarımıza çok iyi konsantre olarak galibiyetler almak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Bundan sonraki maçları da kazanmak ve galibiyet serimizi devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.