
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 3 PUANLA DÖNDÜ
KIRMIZI SİYAHLILAR, GALİBİYET SERİSİNİ 3 MAÇA ÇIKARDI
Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi 18. haftasında deplasmanda karşılaştığı Yahyalıspor karşısında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup’ta mücadele eden Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Kırmızı siyahlılar, ligin 18. haftasında deplasmanda Yahyalıspor’a konuk oldu. Etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, ikinci yarıda bulduğu golle karşılaşmayı 1-0’lık üstünlükle tamamladı. Bu skorla puanını 35’e yükselten kırmızı siyahlılar, 4. sırada yer aldı. Temsilcimiz, ligin 19. haftasında 16 Şubat 2025 Pazar günü evinde Samandağ Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.
TARAFTAR DESTEĞİYLE HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ
Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Başkanı İrfan Karakuzulu, alınan galibiyetin ardından oyuncularını kutladı. Takımın mücadelesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakuzulu, “Futbolcularımız sahada çok güzel mücadele ettiler. Sonucunu da skora yansıtmasını bildik. Bu mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Galibiyet serimizi devam ettirerek, ligi hedeflediğimiz noktada tamamlamak en büyük hedefimiz. Taraftarlarımızın da desteği ve takımımızın etkili mücadelesiyle bu hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI