ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 7. KEZ ŞAMPİYON

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’nun desteği, Kulüp Başkanı Sait Kılıç önderliğindeki yönetimin büyük gayret gösterdiği, Antrenör Mahmut Yıldırım’ın çalıştırdığı Şehitkamil Belediyespor’da taraftarlarına 7. Kez şampiyonluğu tattırmanın mutluluğu yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Sait Kılıç’ı, yöneticileri, teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spora ve sporcuya önem verdiklerini belirterek, “Şehitkamil Belediyespor 2010–2011 futbol sezonunu namaglup tamamlayarak 7. Kez üst üste şampiyonluğunu ilan etti. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Gençlerin spora kazandırılması ve spor yapmaları için Şehitkamil Belediyesi olarak spor tesisleri yapıyoruz. Şu anda Gazikent bulunan ‘Şehitkamil Futbol Okulunda’ yüzlerce çocuk spor eğitimi alıyor. Profesyonel hocalarımız bu çocukları en iyi şekilde eğiterek, spora yönelmelerini sağlıyor. Biz Belediye olarak profesyonel takımlara destek verme gibi şansımız yok. Bizim tek hedefimiz yeni spor tesisleri yapıp, gençleri sokaktan kurtarıp, spora yöneltmek. Bu konuda da Şehitkamil Belediyesi Türkiye’de örnek belediye olmuştur” şeklinde konuştu.

Sait Kılıç; “Bizleri Destekleyen Herkese Teşekkür Ediyorum”

Şehitkamil Belediyespor’u Cuma Güzel’den teslim alan ve takımın başarılı olması için büyük gayret gösteren Kulüp Başkanı Sait Kılıç, şampiyonluk sevincini takımla birlikte yaşıyor.

Kendilerine destek olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden Kulüp Başkanı Sait Kılıç, “Başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, antrenörümüz Mahmut Yıldırım’a, tüm futbolcularıma ve sezon boyunca bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sezon başından bu yana 24 maçtan 21’ni kazanarak şampiyon olduk. Şampiyonluğun sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Tesislerimizle, altyapımızla, kulübümüzle örnek bir takım olduk dedi.

Mahmut Yıldırım; “Düzenli Ve Disiplin Şampiyonluk Getirdi”

Sezon başından bu yana düzenli ve disiplinli çalışmanın meyvesini sezon sonunda şampiyon olarak aldıklarını vurgulayan Antrenör Mahmut Yıldırım, “Belediye Başkanımız M. Rıdvan Fadıloğlu, Kulüp Başkanımız Sait Kılıç, yöneticilerimiz ve meclis üyelerimiz başarılı olmamız için her türlü desteği verdiler. Bizde onların emeklerini boşa çıkartmadık. Artık şampiyonluk Şehitkamil Belediyespor için geleneksel oldu. Geçmişte olduğu gibi bu sezonda şampiyon olduk. Verilen görevi sahada en iyi, aynı zamanda centilmence uygulayan ve şampiyonluk ipini göğüsleyen tüm futbolcularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.