ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR?UN RAKİBİ ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARE SPOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKAMİLDE PAROLA GALİBİYET

Ligde genç bir takıma sahip olan Şehitkamil Belediyespor geçtiğimiz hafta Kilis Belediyespor’u on kişi kalmasına rağmen geriye düştüğü maçtan 3-2 galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Şehitkamil İlçe Stadyumunda yapılan taktik çalışmalar ile antrenmanı tamamlayan siyah - beyazlı ekip de geçen hafta kırmızı kart gören Mehmet Uğur haricinde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Şehitkamil Belediyespor 13 maç sonunda 14 Puanla 8 Sırada bulunurken, Şanlıurfa İl Özel İdare Spor Kulübü ise 14 maç sonunda 12 puanla 9 Sırada bulunuyor. Bir sıra geride olan rakibi ile aralarında 2 puan bulunan Şehitkamil Belediyespor maçtan galip gelerek aradaki puan farkını beşe çıkarmayı hedefliyor.

YILDIZ; HER MAÇA YENMEK İÇİN ÇIKIYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız yaptığı açıklamada “Şanlıurfa İl Özel İdare Spor Kulübü güçlü bir ekip ama bizde genç oyunculardan oluşan kaliteli bir takımız. Rakip ile aramızda iki puan var. Geçtiğimiz hafta evimizde aldığımız galibiyet ile moraller yükseldi. İyi bir antrenman haftası geçirdik. Takım ve yönetim Şanlıurfa İl Özel İdare Spor Kulübü maçına hazırlandık. Oyuncularımıza güveniyoruz. Her maç bizim için aynı ve amacımız galibiyet. Taraftarlarımızı 19 Şubat 2012 Pazar günü saat 13.30’da Şanlıurfa  Yeşilyurt Stadyumu oynayacağımız maça bekliyoruz ”dedi.