ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Bölgesel Amatör Ligde ( BAL ) oynadığı iki maç sonrası 4 puan ile 5. Sırada bulunan Şehitkamil Belediyespsor, bir maç fazlası ile 5 puanı olan ve 3. sırada bulunan Kilis Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçiren Şehitkamil Belediyespor, Kilis Belediyesor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Şehitkamil İlçe Stadyumunda yaptığı taktik çalışmalar ile sürdürüyor.

Takımda eksik oyuncunun olmadığını vurgulayan teknik direktör Mahmut Yıldırım; “Yatığımız iki maç sonrası dört puan topladık. Her geçen hafta form grafiğimiz yükseliyor. Geçen haftayı bay geçirdik. Bu arayı iyi değerlendirdik. Önümüzde bir Kilis Belediyespor maçı var. Şuanda ona odaklanmış durumdayız. Bir maç fazlası ile bizim önümüzde. İnşallah bu maçı da alarak hem şehrimizi hem ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. 23 Ekim pazar günü saat 14.30 da Kilis Şehir stadında oynayacağımız Kilis Belediyespor maçına taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.