ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'DA MORALLER YERİNDE

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİSİ OLUŞTURMAK İSTİYOR

16 Kasım Pazar Günü saat 13:30’da kendi evinde ağırlayacağı Elazığ Yolspor maçının hazırlıklarını sürdüren Şehitkamil Belediyespor’da moraller üst düzeyde. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adıyaman İl Özel İdare Spor’u 1-0 yenen yeşil-siyahlı ekip, galibiyet serisini Elazığ Yolspor ile sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde, çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesporlu futbolcular, düz koşu dar alanda kısa pas, taktik çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip, çift kale maç ile antrenmanı tamamlayarak kampa girdi. Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adıyaman İl Özel İdare Spor karşısında iyi bir oyun sergiledik. İkinci yarıda da bu ataklarımızı sürdürdük ve maçın 85. dakikasında kazandığımız penaltıyla 1-0 öne geçtik ve sahadan 3 puanla ayrılan taraf olduk. Takım olarak iyi oyun sergiliyoruz. Bu hafta kendi evimizde ağırlayacağımız Elazığ Yolspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu hafta kendi evimizde galip gelerek galibiyet serimizi bu maç ile birlikte sürdürmek istiyoruz” dedi.