ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

SURUÇ GENÇLİKSPOR MAÇINA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Geçtiğimiz haftayı kendi evinde Belen Belediyespor karşısında 4-0’lık farklı bir skorla geçen Şehitkamil Belediyespor’da yüzler gülüyor. 29 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Suruç Gençlikspor deplasmanına çıkacak olan Şehitkamil Belediyespor, hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yeşil-siyahlı futbolcular, Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde açma germe egzersiz çalışmaları yaptı. Daha sonra oyuncular, düz koşu dar alanda kısa pas, taktik çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip son olarak, çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Şehitkamil Belediyespor’un genç futbolcusu Cafer Akpak, “Bu hafta deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Şuan takım olarak çok iyi durumdayız. Yönetimimiz olsun, teknik heyet olsun biz futbolcular olarak hep birlikte bir birimize iyice kenetlendik. Şuan lider ile aramızda sadece 1 puan var. İnşallah bu hafta da deplasmandan 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.