ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'DAN " BASKETBOLA DEV ADIM"

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyespor Basketbol ekibi 2011 – 2012 sezonunda Genç Erkekler Kategorisinde Türkiye derecesi hedefliyor. Diğer branşlarda olduğu gibi Basketbol branşında da alt yapıya önem veren Şehitkamil Belediyespor yeni yapılanan ekibiyle gençler kategorisinde Türkiye derecesi hedefiyle çıktığı yolda aynı ekiple bölgesel erkekler basketbol liginde de boy gösterecek.

Kadrosuna kattığı sporculara eğitim bursu vererek, gençlerin eğitimi, sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine önemli katkı sağlayacak. Basketbol A takımı maçları 22 Ekim’de start alıp, 12 grupta ve çift devreli lig usulüyle oynanacak. Şehitkamil Belediyespor Erkekler Bölgesel Basketbol liginde 8. grupta, Konya, Aksaray, Kayseri, Adana ve Mersin ekipleri ile mücadele edecek.

Gaziantep’te basketbol alt yapısında çok ciddi çalışmalara imza attıklarını ve oluşturdukları genç ekiple erkekler kategorisinde İl, Bölge ve Anadolu şampiyonlukları elde ederek Türkiye şampiyonasında ilimizin adını duyurmak istediklerini belirten Şehitkamil Belediyespor Kulübü İdari Menajeri Metin Alati; “Bu sezon alt yapıda tüm kategorilerde mücadele edeceğiz. Özellikle yıldızlar ve gençler kategorilerinde iddialıyız. Kurduğumuz ekiple aynı zamanda Erkekler Bölgesel Basketbol liginde müsabakalara katılarak gençlerin maç deneyimini artırmak ve Gazianteplileri daha fazla basketbolla buluşturmak istiyoruz. Basketbol şubesinin yeniden yapılanmasına büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.