ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A 2 TRANSFER

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Gaziantep sporuna verdiği desteklerle her geçen gün yeni oyuncular kazandıran Şehitkamil Belediyespor, 2015 – 2016 sezonu öncesi Gaziantepspor U14 ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor U14 takımına 2’şer oyuncu verdi. Şehitkamil Belediyespor İlçe Stadyumunda yapılan imza töreninde, Şehitkamil Belediyespor yönetimi verdikleri emekten dolayı oyunculara teşekkür ederek, yeni takımlarında başarılar dilediler.  Kariyerlerine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor U14 takımında devam edecek olan Mahmut Atmaca ve Diyar Karababa, “Şehitkamil Belediyespor’da elimizden gelenin en iyisini yaptık, bundan sonra da Büyükşehir Belediyespor’da yapmaya devam edeceğiz. Daha fazla emek vererek, ilk başta A takıma daha sonra da milli takımda oynamak istiyoruz. Bizlere 5 yıl boyunca hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediyespor Başkanımıza, yöneticilerimize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

HERHENGİ BİR BEDEL VE KAZANÇ GÖZETMEDİK

Şehitkamil Belediyespor As Başkanı Veysel Akbağ; “Şehitkamil Belediyespor kulübü olarak, Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyespor ve Şehitkamil Belediyespor’u bir bütün olarak görüyoruz. Bu bağlamda 14 yaş grubunda oynayan bu oyuncularımızı akademi liginde daha çok tecrübe kazansınlar ve Gaziantep sporuna faydalı olsunlar istedik. Büyükşehir Belediyespor’dan gelen teklif üzerine hocalarımız bilgisi dahilinde transferlerine onay verdik. Sporcularımızın transferinde herhangi bir bedel ve kazanç gözetmeden Büyükşehir Belediyespor’a transferlerini onayladık. Bizim için Gaziantep futbolu bir bütündür. Bu çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyor, sporcularımıza yeni takımlarında başarılar diliyoruz” dedi.

TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMAK İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ

Büyükşehir Belediyespor Altyapı Kulüp Müdürü Vahdettin Balsu: “Büyükşehir Belediyesi olarak geçen yıldan beri hocalarımız bu genç sporcularımızı seyredip,  takip altına aldılar. Hocalarımız bu iki genç kardeşimizi ısrarla istediler, bizlerde ikili ilişkilerimizi kullanarak bugün transferlerini gerçekleştirdik. Başkanımızın dediği gibi Şehitkamil Belediyespor, Büyükşehir Belediyespor ve Gaziantepspor bir bütündür. Bu çocukların kendilerini daha iyi bir şekilde geliştirebilecekleri bir ortamda olmalarını istedik. Bizler bu iki genç kardeşimizi talep ettik, Şehitkamil Belediyespor yöneticilerimizde herhangi bir ücret talep etmeden bizlere transfer olmalarını onayladılar. Bizde bu iki oyuncumuzu hem Gaziantep hem de Türk futboluna kazandırmak için çaba göstereceğiz. Vereceğimiz direktifler doğrultusunda bu çocukları daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyoruz. Şehitkamil Belediyespor, Başkanından yönetimin her kademesinde emek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.