ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

AMACIMIZ GENÇ SPORCULARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇMAK

23 Kasım Pazar Günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacağı Karaköprü Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Şehitkamil Belediyespor’da, moraller üst düzeyde. Son 4 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Şehitkamil Belediyespor, son 2 haftadır kazandığı maçlarla da galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Elazığ Yolspor’u 2-0’lık rahat bir skorla geçen yeşil-siyahlı ekip, ligin 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Karaköprü Belediyespor maçına büyük bir moral içinde hazırlanıyor. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde, çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı ekip, kondisyon ağırlıklı taktik çalışması, dar alanda kısa pas çalışması ve çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Kaliteli ve güçlü bir takım olduklarının altını çizen Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, “Şehitkamil Belediyespor olarak teknik heyetimiz ve oyuncularımızla birlikte güçlü bir takım oluşturduk. Son 4 maçtır mağlup olmuyoruz ve üst üste iki maçlık galibiyet serisi ile iyi bir çıkış yakaladık. En büyük avantajlarımızdan bir tanesi de genç bir kadroya sahip olmamız. Kulübümüz birçok spor branşında sporcularımıza hizmet vermekte. Ayrıca binlerce lisanslı sporcuya sahip ve milli takımlarımıza sporcu gönderen başarılı bir kulübüz. Amacımız genç sporcularımızın önünü açmak ve onları en iyi şekilde yetiştirerek, şehrimize ve ülkemize iyi bir sporcu olarak kazandırmak. Gençlerimize sahip çıkıp, onlara olanaklar doğrultusunda imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Genç sporculara destek veren bir Belediye Başkanımız var. Bizde kulüp yöneticileri olarak başkanımız ile birlikte bütün branşlarda sporcularımıza destek olmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. İnşallah ülkemizi temsil eden milli sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.