ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR ADIYAMAN 1954 MAÇINA HAZIRLANIYOR

TAKIMIMIZA HER ZAMAN GÜVENİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor, 18 Aralık Pazar Günü saat 14.00’da kendi evinde ağırlayacağı Adıyaman 1954 Spor maçının hazırlıklarını yoğun tempo içerisinde sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde yeşil-siyahlı futbolcular, son antrenmanda düz koşu, dar alanda kısa pas ve taktik çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip, çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Yeşil-siyahlı ekip, kendi saha avantajını da kullanarak Adıyaman 1954 Spor maçından galip ayrılmayı hedefliyor. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Teknik Direktör Ahmet Atalay, “Bu hafta önümüzde çok kritik ve zorlu bir maç var. Adıyaman 1954 Spor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir mücadele verip, kendi saha avantajımızı da kullanarak 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Güçlü bir ekibe sahibiz. Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Takımımıza her zaman güveniyoruz. Kendi sahamız ve taraftarımız önünde elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.