ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR BAL LİGİNDE 4. GRUPTA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyespor 4. Grupta 10 takımla ile mücadele edecek. Temsilcimizin en uzak deplasmanı Malatya olacak. Bu sezon BAL liginde katılacak 152 takımın 13 ayrı grupta mücadele edeceği BAL liginde 4. grup 11 takımdan oluşuyor. Gruplarda son iki sırayı alan küme düşerken, ilk iki sırayı alan takım play-off oynamaya hak kazanacaklar. Playoff müsabakaları sonunda 9 takım TFF 3. Ligine çıkmaya hak kazanıyor.

Gaziantep temsilcisi Şehitkamil Belediyespor’un yer aldığı 4. Grupta bulunan takımlar; Malatyaspor, 44 Malatyaspor, Malatya Orduzuspor, Kahramanmaraş Belediyespor, Kahramanmaraş Elbistanspor, Şanlıurfa Siverekspor, Şanlıurfa İl Özel İdare, Adıyaman Belediyespor, Osmaniye Kadirlispor ve Kilis Belediyespor.

Şehitkamil Belediyespor teknik sorumlusu Mahmut Yıldırım yaptığı açıklamada; “Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve geleneksel hale getirdiğimiz şampiyonluk serüvenini Bal liginde de sürdürmek için mücadelemiz devam edecek. Sadece A takım da değil, altyapı oynayan gençlerle de girdiğimiz her yaş grubunda şampiyonluk için fazlası ile mücadele edip güzel sonuçlar elde edeceğiz. Yeni transferlerle Bal ligine hazırlıklarımızı Şehitkamil semt sahasında haftanın 7 günü idman ve hazırlık maçları yaparak sürdürüyoruz” dedi.