ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR BAL LİGİNE HAZIR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Abdulcebbar Özkara, Murat Özgüler, Şehitkamil Belediyespor Başkanı Sait Kılınç, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediyespor teknik direktörü Mahmut Yıldırım, Şehitkamil Belediyespor Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuları katıldılar.

Başkan Fadıloğlu: “Bu Yaptığınız İşin Maddi Boyutu, Hiç Bir Şeyle Ölçülemez”

Futbolcular ve yönetimle sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Üst üste aldıkları başarılı sonuçlar ve bu sezon Bal Ligi’nde mücadele gösterecek olmalarından dolayı mutlu olduğunu belirterek; “ Bu yaptığınız işin maddi boyutu, hiç bir şeyle ölçülemez. Eğer ölçülecek olsa görüyorsunuz astronomik bütçeler harcayan takımların nerelerde olduğunu. Sizlerin kendi aranızdaki uyumu, arkadaşlığı her şeyin üzerinde olmasından dolayı bu başarılar geliyor. Her zaman Fair-Play oldunuz bu yönünüzü takdir ediyorum. Bizim ve sizin için önemli olan en iyiyi yapmak. Çalışmaktan geri kalmayacağız. Bundan sonraki süreçte Bal Liginde mücadele edeceksiniz. Hepinize başarılar diliyorum. Emeği geçen başta yönetim kurulu olmak üzere hocalarımıza ve futbolcularımıza bu başarıdan dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Başkan Kılıç; “Şehitkamil Belediyespor’un Adını Her Zaman Duyuracağız”

Yönetim devraldıktan sonra ikinci şampiyonluğu yaşadığını belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Sait Kılıç; “ Takımı devraldıktan sonra yönetim de ve futbolcu arkadaşlarımızda değişikliğe gidildi. Tabi bu kurduğumuz yeni ekip görüyorsunuz ki başarıya doymuyor. Antrenörümüz Mahmut hoca ve futbolcu arkadaşlarımız her zaman bizlere yardımcı oldular. Çıktıkları müsabakalarda Şehitkamil Belediyespor’un adını her zaman yükselttiler. Bu günü bizlere yaşatan teknik kadro ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım; “Biz Şampiyon Olacağımızı İnanmıştık”

Takımı Şampiyon yapan ve Bal Liginde mücadele etmesinde büyük emeği olan Şehitkamil Belediyespor teknik direktörü Mahmut Yıldırım yaptığı konuşmada “ Takımımız genelde alt yapıdan gelen futbolcularımızdan kurulu. Biz Şampiyon olacağımıza inanmıştık. İnandığımız içinde hiçbir zaman karamsarlığa düşmedik. Tabi yönetim kurulu ve Rıdvan Başkan her zaman yanımızdaydı. Onlardan aldığımız güçle takımımızı Şampiyon yaptık. Bundan sonraki süreçte de en iyiyi yapacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.

Konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Futbolculara anı olarak saat hediye ederek, bu anlamlı günü her zaman hatırlamaları dileğinde bulundu.

Daha sonra Yönetim Kurulu ve futbolcular hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.