ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR...

9–15 Mayıs tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan sporcular Yasin Urhun: 70kg Türkiye Şampiyonu, Mustafa dinleyici; 90kg Türkiye şampiyonu, Meryem Çelik: 50 kg Sol kolda Türkiye şampiyonu, sağ kolda Türkiye ikincisi Osman Ölmez: 75kg Sol kolda Türkiye ikincisi, sağ kolda Türkiye üçüncüsü Uğur Özkılıç: 90kg Sağ ve sol kolda Türkiye ikincisi, Mehmet Fatih Boz: 75kg Sol kolda Türkiye üçüncüsü, sağ kolda Türkiye ikincisi Bekir Bozkurt: 60kg Türkiye üçüncüsü olarak Milli Takım'da Ülkemizi ve Gaziantep’i temsil edecekler.

Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Asbaşkanı olan aynı zamanda da Şehitkamil Belediyespor Vücut geliştirme ve Bilek Güreşi Antrenörlüğü görevinde de bulunan Yakup Cin, Avrupa şampiyonasına çok iyi hazırlanıp önceki yıllarda olduğu gibi yine İlimize ve Türkiye'ye başarılar kazandıracaklarını vurguladı. Cin; "Kulüp sporcularının önceki yıllarda Dünya ve Avrupa şampiyonlukları var. Yine iyi sonuçlar getireceğiz inşallah. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu her zaman bize destek oldu. Bizde onun desteğini boşa çıkarmacağız. Sporcularıma güveniyorum daha öncede birçok başarıya imza atmışlardı. Bu şampiyonada da bileğimizin hakkıyla en iyi sonucu alacağız” dedi.