ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ

GALİBİYET SERİMİZİ BU MAÇ İLE BİRLİKTE BAŞLATMAK İSTİYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup’ta deplasmanda Adıyaman İl Özel İdare Spor Kulübü ile karşılaşan yeşil-siyahlı ekip, maçın ilk yarısına tempolu başladı. Kontra ataklarla rakibini zorlayan Şehitkamil Belediyespor bulduğu atakları gole çeviremeyince, maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Kazanma arzusundan bir an olsun vazgeçmeyen yeşil siyahlı ekip, maçın 85. dakikasında Gökhan Arı’nın cezalanın içiresinde düşürülmesiyle birlikte penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Hasan Bal, takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Maçın geri kalan bölümünde gol olmayınca, Şehitkamil Belediyespor maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak, puanını 9’a çıkararak, 7. sıraya yükseldi. Galibiyet sonrasında açıklama yapan Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Atalay, "Sahaya her maçta olduğu gibi mutlak galibiyet hedefi ile çıktık. Maçın henüz başlarında bulduğumuz atakları gole çeviremeyince, ilk yarıyı 0-0 beraberlikle kapattık. Maçın ikinci yarısına da çok hızlı ve etkili başladık. İkinci yarıda bir takım sistem değişikliklerine gittik ve son düdüğe kadar oyun disiplininden vazgeçmedik. Maçın 85. Dakikada oyuncumuzun ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle birlikte, kazandığımız penaltıyı gole çevirerek 1-0 öne geçtik ve 3 puanı elde eden taraf olduk. Böylesine kritik bir maçta haftayı galibiyetle kapatmak bizleri mutlu etti. Bundan sonraki maçlarımıza da galibiyet parolasıyla yola çıkarak, galibiyet serimizi bu maç ile birlikte başlatmak istiyoruz” dedi.