ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

“ERKEN KALKAN YOL ALIR” MANTIĞI İLE HAREKET EDİYORUZ

 

Sezon hazırlıklarına kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarıyla start veren yeşil – siyahlı kulübün, tecrübeli teknik adamı Memik Vurucu, hazırlık süreci ile ilgili yaptığı değerlendirmede ; “ Sezon hazırlıklarına geçen yıl kurmuş olduğumuz takıma birkaç takviye yaparak başladık. Futbol mantalitemiz istikrardan yana. Bu nedenle gerek oyuncu tercihimizi gerek oyun sistemimizi uzun vadede geçerli olacak şekilde kurguluyoruz. Sezona gruptaki muhtemel rakiplerimize nazaran erken başladık. Fizik gücü anlamında geçen sezon bu uygulamanın meyvelerini toplamıştık. Bu nedenle bu sezonda “Erken Kalkan Yol Alır” mantığını işletmeye devam ettik. Ümit ediyorum ki bu emeklerimizin karşılığını alır ve 2013-2014 sezonunda futbol severlere seyir zevki daha yüksek müsabakalar izletebiliriz”  ifadelerini kullandı.

 

YEŞİL- SİYAHLI KRAMPONLARA HAZIRLIK MAÇLARINDA GEÇER NOT

 

Büyükşehir Belediyespor Kulübü A2 Futbol Takımı ve Oğuz Spor Kulübü ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelen Şehitkamil Belediyespor Kulübünün usta kramponları, sahada çizmiş oldukları performansla teknik ekipten geçer not aldı.  Yapılan iki maçta ağları üç kez havalandırma başarısı gösteren İsa Türkmen “İyi bir hazırlık sezonu geçirdiklerini, ilerleyen günlerde her anlamda daha iyi bir görüntü vereceklerini”  belirtti. 

 

SPOR’UN TÜM GÜZELLİKLERİNİN YAŞANACAĞI BİR SEZON İÇİN HAZIRLANIYORUZ

 

Hazırlık antrenmanlarında sporcularını yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız, yeni sezondaki en önemli hedeflerinin spor’a gönül veren herkesin mutlu olabileceği ve görevlerini keyifle icra edebileceği bir atmosfer oluşturmak olduğunu ifade etti. Yıldız, “ Branşı ne olursa olursun sporcularımızdan, hakemlerimize, antrenörlerimizden, tribünde ki seyircimize, spor muhabirlerimizden burada ismini zikredemediğimiz tüm spor gönüllerinin, spor emekçilerinin statlardan, salonlardan tebessümle ayrılabilmeleri adına Şehitkamil Belediyespor Kulübü olarak ellimizden geleni yapıyoruz ve bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarını sürdüreceğiz ” ifadelerini kullandı.