ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR EVİNDE İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Şehitkamil Belediyespor: 2 Kadirlispor: 1

Şehitkamil ilçe stadyumunda oynanan maçı Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, Kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi. Maça iyi başlayan Kadirlispor gerçekleştirdiği ataklardan sonuç alarak ilk yarıyı 1 – 0 üstünlükle kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan ve üst üste pozisyonlar yakalayan Şehitkamil Belediyespor 72. Dakikada Mustafa Akın ile skoru 1 – 1 taşıdı. Beraberliğin ardından baskısını artıran Yeşil – Beyazlı ekip 82. Dakikada kazanılan penaltı atışını Serkan Konuk ile gole sahadan 2 – 1 galip ayrılmanın sevincini yaşadılar.

Yıldız; “ Güzel Ve Dostane Bir Maç İzledik”

Daha yolun başında olduklarını dile getiren Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “ oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Güzel ve dostane bir maç izledik. İlk maçımız olan Orduzuspor ile 1 – 1 berabere kalmıştık. Bugün kendi sahamızda ve kendi taraftarlarımızın karşısına kazanmak için çıktık. Bölgesel Amatör Lig’de 4’cü grupta en iddialı takımlardan biriyiz. Bu aldığımız 3 puanı taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.