ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

YEŞİL- SİYAHLILAR 3 PUANI 2 GOLLE ALDI

 

Bal Liginde her geçen hafta vites artırarak, başarılı sonuçlar elde eden Şehitkamil Belediyespor, ligin 11. haftasında gurubun iki namaglup ekibinin karşı karşıya geldiği müsabakada rakibi Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor Kulübünü 2 farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla puanını 23 çıkartan yeşil- siyahlı Gaziantep temsilcisi, 1 Puan farkla ligde 44 Malatya Spor Kulübünün ardından 2. sıradaki yerini korudu.

 

GALİBİYETİ HOCALARIMIZA VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ

 

2013 -2014 Sezonuna hızlı başlayan ve elde ettikleri başarılı sonuçlarla taraftarlarını ve Gaziantepli futbol severleri mutlu eden Şehitkamil Belediyesporlu genç kramponlar, 24 Kasım öğretmenler gününde elde ettikleri galibiyeti önce teknik heyette yer alan hocalarına ve geleceğin mimarı tüm öğretmenlere armağan ettiklerini belirttiler. Yeşil – siyahlı ekibin takım kaptanı Tahsin Okatan maç sonrasında yaptığı açıklamada; “Bu Özel günde elde ettiğimiz bu önemli galibiyeti takım arkadaşlarımızla birlikte hocalarımıza ve tüm öğretmenlerimize armağan ediyoruz. Ligdeki çıkışımız bundan sonraki süreçte de sürecek. Bir şeyi daha belirtmek istiyorum. Şehitkamil Belediyespor Kulübü çatısı altında takım arkadaşlarımızla birlikte her anlamda keyifli ve mutlu günler geçiriyoruz. Bu nedenle bu imkanların oluşmasını sağlayan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere,  kulüp başkanımız Musa Yıldız’a ve tüm yöneticilerimize, teknik kadromuza şükranlarımızı iletiyoruz” İfadelerini kullandı. 

 

TEKNİK HEYETİMİZİ VE FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUM

 

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız, 11’inci hafta sonunda makul imkanlarla çok önemli başarıların altına imza attıklarını belirterek, futbol takımlarından görev yapan teknik direktöründen, malzemecisine kadar herkesin kutlanmaya değer olduğunu belirtti. Başkan Yıldız “  11. Hafta sonunda gerek puan cetvelindeki yerimiz gerek sahadaki sergilenen futbol övgüye değer bu nedenle emeği geçen herkesi kutluyorum” İfadelerini kullandı.