ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR GALİBİYET YOLUNDA

Ligin devre arasında beş transfer yaparak olumlu bir kamp dönemi geçiren Şehitkamil Belediyespor, ikinci yarıyı namaglup kapatıp üst sıralarda ligi tamamlamayı planlıyor. Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasını Osmaniye Kadirli İlçe Stadyumunda oynayacak olan Şehitkamil Belediyespor 6. sırada 12 puanı bulunan Kadirli sporu yenerek ligdeki puanını 13’e yükseltmeyi hedefliyor.

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız yaptığı açıklamada; “Ligde devre arasını olumlu değerlendirerek hazırlıklarımızı tamamladık. İlk yarıdaki ekibimize beş yeni transfer yaparak güçlendirdik. Hedefimiz ikinci yarıyı namaglup kapatarak üst lig için gruplara katılmak. Ben ve yönetim takımımıza güveniyoruz. İlk yarıdaki şansızlıklardan ders çıkardık. Tam kadro Osmaniye’ye gideceğiz ve galibiyet ile dönerek şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Taraftarımızı 29 Ocak 2012 Pazar günü saat 13,30’da Kadirli İlçe Stadyumunda oynayacağımız maça bekliyoruz ” dedi.