ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR GENÇLERİ ZAFERE KOŞUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

 
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR’UN GENÇLERİ YENİLMİYOR

Şehitkamil Belediyespor bütün branşlarında aldığı başarılar ile yükselen form grafiği her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Şehitkamilin gençleri U-17 yaş kategorisinde 11 maç da, 10 galibiyet ve 1 beraberlik alarak gurubunu 31 puan ile grup maçları bitmesine bir maç kala lider tamamlamayı başardı. Play-off oynamayı hak eden Şehitkamil Belediyespor genç takımı aldığı galibiyetlerle ve elde edilen başarının, takım halinde koordineli  bir şekilde çalışmanın bir kez daha kazandıracağını ispat etmiş oldu.

AMACIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEK

Şehrimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Şehitkamil Belediyespor, alt yapısına da önem vererek gençlerin sportif faaliyetler yapabilecekleri uluslar arası standartlarda tesisleriyle, şehrin her kesiminden gencine spor yapma olanak sağlamaya devam ediyor.

Alınan başarıların rastlantı olmadığını belirten sporcular; “Grubumuzdan namaglup lider çıkma hedefliyorduk ve bunu bir maçımız olmasına rağmen garantiledik. Mahmut hocamızın desteği ile hedefimiz yolunda istediğimiz gibi ilerliyoruz. Artık play-off’da iyi mücadele ederek Türkiye Şampiyonasına gitmek ve Şehitkamil Belediyespor U- 17 kategorisinde Türkiye’ye ismimizi duyurmak istiyoruz” dediler