ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR GENEL KURULU YAPILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Atatürk Kültür ve Spor merkezinde yapılan kurula, onursal Başkan Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez, ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir ile üyeler katıldı.

Divan'ın oluşturulmasıyla başlayan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Genel kurul toplantısında raporlar üzerinde görüşme ve yönetim kurulunun ibra edilmesinden sonra, gelecek dönem bütçe faaliyet raporları okundu.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Onursal Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Bu bir ekip işidir. Her kademede görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle son dönemde minimum masrafla maksimum verim elde eden yönetim kuruluna gerçekten teşekkür ediyorum. Hakikaten çok kıt imkanlarla namaglup şampiyon olmayı başarmak büyük bir özveri gerektiriyor. Bunun yanı sıra bireysel sporlarda da baya bir mesafe alındı. Burada da yine minimum kaynaklarla bu noktaya gelindi. Demek ki istenilirse bu işlere yapılıyormuş" dedi.

Kendilerinden önceki yönetime teşekkür eden başkan Musa Yıldız ise "Devraldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir de konuşmasında, federasyon binasını amatör kulüplere hizmet edebilecek duruma getirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Bize bu konuda destek olan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ediyoruz. Bize gerçekten çok büyük destek verdi. Bunun yanı sıra Gazikentte amatör kulüplere bir futbol sahası kazandırıldı. Bu saha gerçekten çok güzel bir saha oldu. Orada amatör kulüplere spor yaptırmaktan dolayı çok memnunuz".
Yapılan genel kurul sonucu yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER YEDEK ÜYELER

1. Musa YILDIZ 1. Hüseyin KÜÇÜK
2. İsa ENSARİ 2.Abdo KATMERCİ
3.Hüseyin ÇOLAK 3. İbrahim KANİDAĞLI
4. Mustafa DARICIOĞLU 4. S.Battal AKSU
5. Harun KARATAŞ 5.M.Hilmi TEYMUR
6. Eyüp ÜZÜCÜ 6. Mustafa KOYUNCU
7. Ahmet ERBAĞCI 7. Fatih HÖSÜKOĞLU

YEDEK ÜYELER

1.Hüseyin KÜÇÜK
2.Abdo KATMERCİ
3.İbrahim KANİDAĞLI
4.S.Battal AKSU
5.M.Hilmi TEYMUR
6.Mustafa KOYUNCU
7.Fatih HÖSÜKOĞLU

DENETİM KURULU

ASİL ÜYELER YEDEK ÜYELER

1. Murat ESVET 1. Zeki TURAN
2. Ömer CAN 2.Aslı ÇELİKTÜRK
3.Oktay YALÇIN 3. Ceyda GÜRSEL

YEDEK ÜYELER

1.Zeki TURAN
2.Aslı ÇELİKTÜRK
3.Ceyda GÜRSEL