ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR KİLİS MAÇINA HAZIR

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ VE 3 PUAN İLE DÖNECEĞİZ

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Adıyamanspor ile 1-1 berabere kalan Şehitkamil Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kilis Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı. Yeşil Beyazlı futbolcular Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde açma germe egzersiz çalışmaları yaptı. Daha sonra oyuncular, dar alanda kısa pas, taktik çalışması ve kondisyon ağırlıklı koşu çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip son olarak, çift kale maç ile antrenmanı tamamlayarak kampa girdi. Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, güçlü bir ekip olduklarını belirterek, “Geçtiğimiz hafta Adıyamanspor karşısında maça iyi başladık. Maçın belirli bölümlerinde çok gol pozisyonları bulduk ama gole çeviremedik. Maçın ilerleyen dakikalarında 8 kişi kalmamız ve eksik olmamız moral ve motivasyonumuzu bozdu. Ama 8 kişi kalmamıza rağmen beraberliği sağlamak ve çocukların özgüveni ve mücadelesi bizleri memnun etti. 8 kişiyle iyi bir sonuç almamız bizim iyi bir takım olduğumuz anlamına geliyor. Ligin 2. Haftasında ise Kilis deplasmanına gidiyoruz. Eksiklerimiz var ama eksiklikleri dolduracak güçlü arkadaşlarımızda var. Takımımıza güveniyoruz. Gidip oradan elimizden gelen her şeyi yapacağız ve 3 puan ile döneceğiz” dedi.

Yeşil-siyahlı futbolcular ise “Bu hafta önümüzde çok kritik ve zorlu bir maç var. Kilis deplasmanına gidiyoruz. Bu maça 3 puan parolasıyla hazırlandık. Yönetimimize, hocalarımıza ve takımımıza arkadaşlarımıza güvenimiz tamdır. Birlik ve beraberlik içirişinde iyi bir mücadele verip, bu maçtan 3 puan ile döneceğimize inanıyoruz.