ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR KİLİS MAÇINA TAM KADRO HAZIR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


YEŞİL-SİYAHLI EKİP EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor önceki hafta kendi evinde karşılaştığı Kahramanmaraş Beyoğluspor maçının ardından hafta sonu Pazar günü saat 13.30’da Kilis’te oynanacak Kilis Belediyespor maçı için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadı’nda Teknik direktör Memik Vurucu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip, açma, germe, ısınma hareketleri ve taktik çalışmalarıyla antrenman yaptılar. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Kahramanmaraş Beyoğluspor’u mağlup ederek çıkışını sürdüren yeşil-siyahlı ekibin moralinin yerinde olduğu ve tam kadro maça hazır oldukları gözlendi. Eksik veya sakat oyuncusu bulunmayan Şehitkamil Belediyespor, deplasmanda yapacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak yuvaya dönmeyi hedefliyor.

“BAŞKANIMIZ FADILOĞLU’NA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Genç ve mütevazi bir takıma sahip olduklarını ifade eden Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, “Her şeyden önce takımımızın yükselmesinde ve moralinin yerinde olmasına katkı sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız ve aynı zamanda kulübümüzün onursal başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na verdiği maddi manevi destelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim Genç ve mütevazi bir takımımız var. Oyuncularımız birbirinden yetenekli. Geçen hafta sonu kendi evimizde Beyoğluspor ile karşılaştığımız maçta futbolcularımız güzel bir oyun sergileyerek rakip rakımı 2-1 yendi. Kilis maçına iyi bir şekilde hazırlanan takımımızın bu maçtan da galip olarak ayrılacağını umuyoruz” dedi.

“KİLİS MAÇINDA GALİBİYETİ HEDEFLİYORUZ”

Şehitkamil Belediyespor’un tam kadro Kilis maçına hazır olduğunu belirten Teknik direktör Memik Vurucu ise, “Futbolcularımızın morali gayet iyi. Tam kadro olarak idmanlara katılıyorlar. 3 puanı almak için Kilis maçında mücadele edeceğiz. Güzel bir oyunla maçtan galip ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.