ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR KURTULUŞ YÜZME YARIŞLARINA DAMGA VURDU

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR BAŞARILARINI COŞKUYLA KUTLADI

Alleben Yüzme Havuzu’nda düzenlenen ‘Kurtuluş Kupası Yüzme Yarışları’nın finalinde kıyasıya mücadele eden sporcular, birincilik için kulaç attılar. Yoğun katılımla iki gün boyunca süren yüzme yarışlarının finalinde dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarla ödüllendirildi. Yüzlerce sporcunun mücadele ettiği yarışlarda her dalda birincilik elde eden Şehitkamil Belediyespor bir kez daha herkesin takdirini topladı. Şehitkamil Belediyespor Kulübü sporcuları 7-8, 9-10 ve 11-12 yaşları arasında erkek ile bayan yüzme yarışlarında 1.’lik, 13-14 yaşları arasında erkeklerde 2.’lik, 13-14 yaşları arasında ise bayanlarda 1.’lik elde ettiler. Genel anlamda 1.’liği kimseye kaptırmayarak yarışlara damgasını vuran Şehitkamil Belediyespor Kulübü sporcuları başarılarını coşkuyla kutladılar.