ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR MALATYA'YI ELİ BOŞ GÖNDERDİ

ŞEHİTKAMİL SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin ilk haftasında oynayacağı Araban Belediyespor maçının ertelenmesiyle, ligin 2. haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u evinde konuk etti. Şehitkamil Belediyespor, maçın ilk yarısına hızlı başlamasına rağmen gol bulamazken, rakip takımada gol imkanı vermedi. Maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarıya hızlı başlayan yeşil-siyahlı ekip, maçın 48. dakikasında konuk takım Malatya Yeşilyurt Belediyespor savunmasının hatasını af etmeyerek, Furkan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Rakip karşısında etkili ataklarını sürdüren Şehitkamil Belediyespor, 53. dakikada İbrahim Halil’in attığı gol ile skoru 2-0’a getirdi. Maçın geri kalan bölümünde gol olmayınca, Şehitkamil Belediyespor sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yaptı.

BAŞARILI BİR MAÇ ÇIKARDIK

Maça ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, etkili bir oyun ortaya koyarak galip geldiklerini belirterek, “Maçın ilk yarısına hızlı başladık ve etkili bir oyun ortaya koyduk fakat tek eksiğimiz golü bulamamamızdı. Rakibimize de hiçbir şekilde gol imkanı sunmadık. Maçın ikinci yarısına da etkili bir oyun ile başladık ve golü de erken bularak, 1-0 öne geçtik. Golden sonra ataklarımızı sürdürerek, rakip takımı kendi yarı sahasına kapatarak, oyuna üstünlüğümüzü koyduk. İkinci golünde gelmesiyle birlikte üstünlüğümüzü tamamen sağlayarak, sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldık ve başarılı bir maç çıkardık. Sezona galibiyetle başlamak bizler için moral ve motivasyon açısından iyi oldu. Tüm futbolcularımı yürekten kutluyorum” dedi.