ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR ŞENYURT MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ŞEHİTKAMİL’DE HEDEF 3 PUAN

15 Şubat Pazar günü saat; 13.30’da kendi evinde Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile 17. hafta maçına çıkacak olan Şehitkamil Belediyespor’da hedef 3 puan. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı oyuncular, maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Antrenman içerisinde açma germe, egzersiz çalışmaları yapan oyuncular, daha sonra düz koşu dar alanda kısa pas, taktik çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip son olarak, çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Zorlu geçecek maç öncesi bir açıklama yapan Şehitkamil Belediyespor Başkanı Memik Terlemez, “Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Çünkü bu maç rakibimiz açısında da çok önemlidir. Rakibimizle puanlarımız birbirine çok yakın. Her iki takımda zorlu bir derbiye çıkacaktır. Ancak bizler taraftarımızın desteği ve kendi saha avantajımızı kullanarak, bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.