ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR SURUÇ GENÇLİKSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

SURUÇ GENÇLİKSPOR MAÇINA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Pazartesi günü kendi evinde ağırlayacağı Suruç Gençlikspor maçının hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yeşil-siyahlı futbolcular, Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde açma germe egzersiz çalışmaları yaptı. Daha sonra oyuncular, düz koşu dar alanda kısa pas, taktik çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip son olarak, çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapattıklarını ifade ederek, “Geçtiğimiz hafta Kilis Belediyespor maçında kötü bir mağlubiyet alarak, ligin 2. haftasını puansız kapattık.  Ligin 3. Haftasında ise kendi evimizde Suruç Gençlikspor’u ağırlayacağız. Suruç Gençlikspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz.  Taraftarlarımızın desteği ve kendi saha avantajımızı kullanarak, bu maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi.