ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“Başkan Fadıloğlu Ziyaret Etti”

Deplasmanda Orduzuspor ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip Kadirlispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Gaziantep'i BAL Ligi'nde temsil etmenin gururunu yaşayan Şehitkamil Belediyespor, Kadirlispor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri takımı yalnız bırakmayarak Şehitkamil İlçe stadında takımı ziyaret ettiler.

Yıldız; “ Şehitkamil Belediyespor’u En İyi Yerlere Taşıyacağız”

Futbolcularla tanışıp antrenmanlarını izleyen kulüp yöneticileri, birlik mesajı verirken Kadirlispor ile oynayacakları maça çok iddialı hazırlandıkları söylediler. Yönetim olarak forma başta olmak üzere birçok konuda takımı revizyona soktuklarını belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, Yeni bir yapılanmaya girerek formalarımız başta olmak üzere, stadımızı yeniden düzenleyerek daha elverişli ve kullanışlı hale getirdik. Şehitkamil Belediye Başkanımız bize her konuda yardımcı oluyor.

Yönetimdeki arkadaşlarımla, inşallah Şehitkamil Belediyespor'u en iyi yerlere taşıyacağız. Bu hafta kendi sahamız olan Şehitkamil ilçe stadyumunda Kadirlispor'u yenerek ilk galibiyetimizi alıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Gaziantepli hemşerilerimi ve taraftarlarımızı Pazar günü saat 14.30'da Merveşehir'de bulunan Şehitkamil ilçe stadımıza davet ediyorum" dedi.

Konuşmalar ve tanışmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirdiler.