ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA DERECE YAPTI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA FİNAL OYNADIK

Türkiye Futbol Federasyonu U19 liginde kırılması güç bir rekora imza atarak 17 maçta 16 galibiyet alan ve 48 puanla şampiyon olan Şehitkamil Belediyespor ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştı. Hatay’da gerçekleşen ve 6 takımın katıldığı Türkiye Şampiyonasında ekibimiz finalde rakibi Mersin Meskispor 1 – 0 yenilerek bölge ikincisi oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu U19 Türkiye Şampiyonasında A grubunda mücadele eden ekibimiz Adana gençlerbirliği takımı ile 2 maç yaptı. İlk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Şehitkamil Belediyespor ikinci maçta rakibini 2-1 mağlup ederek final oynamayı hak etti. Finalde B grubu birincisi Mersin Meskispor ile karşılaşan ekibimiz 90+4 te yediği golle rakibine 1-0 mağlup olarak bölge ikincisi oldu.