ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR U 17 TAKIMI 3 PUANI 3 GOLLE KAPTI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ŞEHİTKAMİLSİZ OLMAZ

Önceki gün Nizip İlçe Stadyumunda Nizip Sporun Konuğu olan Yeşil – Siyahlı Ekip İlker Akdoğan (2) ve Alaattin Bilişik (1) golleri ile ligin ilk maçından mutlu ayrılan taraf oldu. 90 dakika boyunca organize ataklarla rakibinin üstünde baskı kuran Şehitkamil’in genç kramponları oynadıkları tempolu futbolla alkış topladı. Şehitkamil Belediyespor U 17 Futbol Takımı Antrenörü Mahmut Yıldırım;  “ 2012- 2013 sezonu öncesinde çok koşan rakibi üstünde baskı kuran bir takım olabilmek için çok çalıştık. Ekibimizin bu maçta sergilediği kaliteli futbol emeklerimizin boşa gitmediğinin en büyük ispatıdır. Geçen yıl tarihimizde ilk kez katıldığımız U 17 Türkiye Şampiyonasında başarılı bir performans sergiledik. Bu sezonda Türkiye Şampiyonasına katılabilme en büyük arzumuz. Bölge ve Türkiye çapında Şehitkamil’in ve Gaziantep’in adını hep başarı ile duyuracağız” dedi.