ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'UN BÖLGE ŞAMPİYONASINDAKİ İLK RAKİBİ ANTALYA KEPEZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fikstür çekimine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Salih Gönen, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız, illerinde ve bölgelerinde şampiyon olan ekiplerin idareci ve antrenörlerinin yanı sıra, basketbol camiasının çok sayıda önde gelen önemli isimleri katıldı.

 

BAŞKAN FADILOĞLU; EV SAHİBİ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Fikstür çekimi öncesinde kulüp temsilcilerine başarı dileğinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Basketbol Federasyonun başarılı ekiplerinin yarışacağı Anadolu Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın ve mutluluğu içinde olduklarını, Anadolu Şampiyonası süresi boyunca şampiyon kulüplerin idarecilerini, antrenörlerini ve sporcularını Gaziantep’te ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, yarışmacı tüm ekiplere başarılar diledi.

 

ŞAMPİYONA GÜZEL BAŞLANIÇLA START ALDI

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak; "Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz kura çekimini Allaha çok şükür sorunsuz tamamladık. Umut ediyorum ki şampiyonada son düdük çaldığında da aynı mutlulukla turnuvayı başarıyla tamamlamış oluruz. Anadolu Şampiyonası süreci boyunca Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli ekibi bizlere büyük destek verdiler. Ben bu vesile ile bir kez daha sayın belediye başkanımıza ve değerli çalışma arkadaşlarına bizlere ve misafir kulüplere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi

 

EKİBİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ VE EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Anadolu Şampiyonası fikstür çekimine katılan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Musa Yıldız; "Bölgelerinde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan 8 kuvvetli ekibin buluştuğu Anadolu Şampiyonasına tarihimizde ilk kez katılmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sezon başından bu güne kadar basketbol takımımız aldığı sonuçlar ve elde ettiği namaglup il ve bölge şampiyonluklarıyla göğsümüzü hep kabarttı. Bu şampiyonada da sonuç ne olursa olsun ekibimizin her zaman yanındayız ve destekçisi olacağız” dedi. Yıldız, tüm sporseverleri 18- 22 Nisan 2012 tarihlerinde Kamil Ocak Spor Salonunda yapılacak müsabakalarda takımlarını desteklemeye davet etti.