ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil ilçe stadyumunda oynanan maça Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR; 2 ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESPOR; 1

Hafta sonu oynanan maçlar sonrasında Gaziantepspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un mağlup olmasından sonra, Şehrimizi Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden tek takım olan Şehitkamil Belediyespor, Şehitkamil İlçe Stadında oynadığı Şanlıurfa Özel İdarespor’u 2-1 yenerek şehrimizin yüzünü sporda güldüren tek takım oldu.

Maçın büyük çoğunluğunu üstün oynayan Şehitkamil Belediyespor, 17. Dakikada şansız bir gol yiyerek geriye düşmesine rağmen 25. Dakikada Mustafa Akı ve 38. Dakikada Hüseyin Uğur Arı’nın golleri ile öne geçmeyi başardı. Maçın ikinci yarısında gol olmayınca gülen takım Şehitkamil Belediyespor oldu.Bu Galibiyet ile 4 maç sonucunda puanını 7’ye çıkaran Şehitkamil Belediyespor 4. sıraya yükselerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.
Maç sonunda açıklama yapan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “Şehrimiz için ve bizim için onur verici bir galibiyet oldu. Maçın çoğunluğunda üstün oynadık ve hak ettiğimiz galibiyeti iki gol ile aldık. Bütün oyuncularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Artık bu maç geride kaldı, bundan sonraki maçlara hazırlanacağız” dedi.