ŞEHİTKAMİL BÖLGESİNDE OKULLAR HAYAT BULUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


80. Yıl İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Fadıloğlu, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Fadıloğlu’na Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da eşlik etti. Başarıya ulaşılabilecek çalışma sistemini öğrencilere aktaran Fadıloğlu, ilköğretim ve okul öncesi öğrencilerine silinebilir kitapçık ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

 

BELEDİYEMİZ İLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK EKSİKLİKLERİ GİDERİYORUZ

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da, “Başkanımızla fırsat buldukça geziyor sorunları yerinde tespit ediyoruz. Öğrencilerimizle söyleşi yaparak eksikleri gideriyoruz. Böyle bir Belediye Başkanı ile çalışmak çok güzel, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

AMACIMIZ BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK

 

Rıdvan Fadıloğlu, imkanlar dahilinde okulları ziyaret etmeye gayret gösterdiklerini belirterek "Okullar Hayat Bulsun Projesi çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan çalışmalara biz de destek veriyoruz. Belediye imkanlarıyla okullarımızın standartlarını yükseltmek adına çalışıyoruz. Amacımız; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarı çıtasını daha iyi bir noktaya getirmektir” dedi.

 

Başarıya ulaşılabilecek çalışma sistemini öğrencilere aktaran Fadıloğlu, ilköğretim ve okul öncesi öğrencilerine silinebilir kitapçık ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.