ŞEHİTKAMİL CUMHURİYET KUPASI'NDA ŞAMPİYONLUK YARIŞI KIZIŞIYOR

TURNUVA İLE YÜZLERCE SPORCU BİR ARAYA GELDİ

Şehitkamil Basketbol Cumhuriyet Kupası’nda ilk üç günün sonunda erkekler kategorisinde guruplarını yenilgisiz tamamlayan Nilgün İsmet Akalın Ortaokulu, Özel Emine Nakıpoğlu Koleji ve Özel Cahit Nakıpoğlu Koleji final gurubuna kalmayı hak eden takımlar olurken bayanlar kategorisinde Mehmet Tuncay Aykaç Orta Okulu, Yüzüncü Yıl Orta Okulu, Şahin Batmazoğlu  İmam Hatip Orta Okulu ve Aliye Ömer Battal Orta Okulu yarı finale ismini yazdıran  okullar oldular.  Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak; Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen basketbol kupası ve minikler şenliği organizasyonlarından çok memnun olduklarını, bu tip organizasyonlar sayesinde hem bayramların daha coşkulu kutlandığını hem de çok sayıda minik yaştaki sporcunun basketbolla buluştuğunu ifade etti. Alkoçak, Şehitkamil Belediyesi’nin sezon içerisindeki tüm resmi bayramlarda geleneksel bir basketbol kupası organize ettiğini, bu etkinler sayesinde basketbola gönül veren sporcuların daha fazla resmi maç yaparak kendilerini geliştirme fırsatı bulduğunu vurguladı. Alkoçak, basketbola verdiği büyük destekten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI SPORTİF ETKİNLİKLERLE DEVAM EDECEK

Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönünü kutlamaları çerçevesinde düzenlemiş oldukları basketbol kupası ve minikler şenliği etkinliklerinin yanı sıra geleneksel satranç turnuvası ve Cumhuriyet

Bayramı yüzme şampiyonasının da 20- 21 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirileceğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “ Sportif etkinlikler ve şenliklerle çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlenerek, öğrenerek Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutlamasını arzu ediyoruz. Bu çerçevede Ekim ayı sonuna kadar düzenlendiğimiz etkinlikler devam edecek. Ben tüm sporseverleri düzenlemiş olduğumuz basketbol, satranç ve yüzme şampiyonalarını izlemeye davet ediyorum” dedi.