ŞEHİTKAMİL'DE 7/24 ÇALIŞMA VAR

VATANDAŞLARIN GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILMADI

Kamulaştırma yıkım ve yol genişletme gibi çalışmaları belli başlı programlar çerçevesinde gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi can güvenliği tehlikesi arz eden yerlerde gerekli güvenlik tedbirlerini alarak ve mesai saati kavramını hiçe sayarak çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesine bağlı ekipler bu doğrultuda Hürriyet Mahallesi İpekyolu üzerinde bulunan birisi 3 katlı ve diğeri de 2 atlı olmak üzere iki yapının yıkımını gece saat 01.30 sularında gerçekleştirdi. Gündüz gerçekleştirilecek bir çalışmada yoldan geçen araçlara tehlike oluşturabilecek bir konumda bulunan yapıların yıkımı gerekli güvenlik tedbirlerinin ve izinlerin alındıktan sonra yaklaşık 2 saatlik kontrollü bir çalışma sonucu gerçekleştirildi.

MODERN BİR GELECEĞE DOĞRU SAĞLIKLI ADIMLAR ATILIYOR

Her fırsatta sağlıklı ve modern bir Şehitkamil ilçesinin temellerini atıyoruz diye çalışmalarını farklı bir boyutta sürdüren Şehitkamil Belediyesi bir yandan sosyal ve kültürel alanda çağ atlatan projelere imza atarken diğer yandan da ilçede geçmişten süregelmiş çarpık yapılaşma ve görüntü kirliliğine neden olan eski yapıları ortadan kaldırmak için mücadele veriyor. Bu çaba doğrultusunda kentsel dönüşüm ve kamulaştırma çalışmalarına ara vermeden devam eden Şehitkamil Belediyesi bir yandan vatandaşların rızaları doğrultusunda kamulaştırma yaparak yerlerine modern ve çağın gereksinimlerine uygun konutların yapımı için çalışmalarını devam ettiriyor.